Kaksivuotiaan synttärikakusta karmaiseva löytö – juhlat loppuivat heti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Elokuvissa ja sarjakuvissa näkee usein vankilaan toimitetun kakun, jonka sisään on leivottu viila. Viilan avulla on tarkoitus auttaa vankia pakenemaan kaltereiden suojista. Tämä tuskin on kuitenkaan ollut tarkoituksena, kun kaksivuotias ipana löysi synttärikakustaan veitsen.

New Yorkissa asuvan Cayden Bibeaun elämän toinen syntymäpäivä oli vähällä olla hänen viimeinen. Pikkupojan Elmo-aiheinen synttärikakku oli hankittu paikallisesta Walmartista kaksivuotisjuhlia varten. Juhlat saivat järkyttävän käänteen, kun kesken kakun leikkaamisen herkusta törötti esiin veitsen kärki.

Synttärisankarin juhlat loppuivat lyhyeen, sillä löydöksestä järkyttyneet vanhemmat joutuivat pyytämään vieraita poistumaan. Perhe toimitti kakun takaisin ostopaikkaan, ja nyt Walmart harkitsee poistavansa veitset kaikista leipomoistaan. Kaksivuotias on tapahtuneesta vanhempiensa mukaan hyvin järkyttynyt, Huffington Post raportoi.