Rikollinen tatuoi kasvonsa kokonaan: ”Kummallisin tapaus 20 vuoteen”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen rikollisesta, joka jäi kiinni kolmesta pankkiryöstöstä erikoisen tatuointinsa ansiosta. Nyt eräs toinen rikollinen on mennyt vieläkin pidemmälle, sillä hän on tatuoinut kasvonsa kokonaan ja lopputulos on yllättävän näköinen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

24-vuotias amerikkalaismies pidätettiin Illinoisin osavaltion Godfreyssä epäiltynä 28 varastohuoneen murtovarkaudesta. Poliisi julkaisi erikoisen näköisen miehen pidätyskuvan ja pyytää parhaillaan yleisöltä vinkkejä mahdollisista muista tapauksista.

– Tämä on kummallisin tapaus jonka olen nähnyt 20 vuoteen ollessani poliisina. Olen nähnyt sarvia otsassa ja tähtiä niskassa, mutta en koskaan ole nähnyt kalloa tatuoituna kasvoihin, poliisi Mike Dixon ihmetteli Splash Newsin mukaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash