Virolainen pari rysän päältä kiinni – balilainen temppeli kielsi seksin tiloissaan

Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Kiihkeä lemmenloma kuumassa paratiisissa kuulostaa jokaisen parin unelmalta. Oli sitten kyseessä kuherruskuukausi tai matka salarakkaan kanssa, voi lomatunnelma äityä jopa villin eroottiseksi. Himo ei välttämättä katso aikaa eikä paikkaa.

Näin kävi myös virolaisille turisteille, jotka olivat innostuneet sekstailemaan kesken temppelireissun. Balilla matkalla ollut pariskunta oli tutustunut paikalliseen Hindujen temppeliin, kun himo oli ottanut heistä vallan. Pari yllätettiin temppelistä kesken puuhien.

Virolaiset joutuivat poliisikuulusteluihin tapahtuneesta. Pariskunta vakuutteli, että he eivät yksinkertaisesti tienneet lemmenleikkien olevan kiellettyjä temppelissä. AFP:lle asiasta raportoinut virkavallan edustaja kertoi, että heidän oli päästettävä pariskunta vapaaksi tapauksen käsittelyn ajaksi.

Rakastavaiset määrättiin maksamaan kylälle noin 1.500 euroa. Tällä summalla kyläläiset suorittavat temppelissä puhdistusseremonian. Tapahtuneen johdosta Balin temppeleihin asennetaan nyt ”NO SEX” eli ”EI SEKSIÄ” -kyltit.