Kohuväite: Justin Bieber perui konsertin suosionsa laskun takia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Justin Bieberin Believe-kiertueen keikat eivät ole viime aikoina menneet suunnitelmien mukaan. Viikonloppuna 19-vuotias tähti perui yllättäen Portugalissa Lissabonin keikkansa.

Peruuntumisen viralliseksi syyksi kerrottiin ”odottamattomat olosuhteet”. Nyt julkisuuteen on kuitenkin levinnyt mahdollinen todellinen syy. Portugalilaisten medioiden mukaan Bieberin konsertti ei nimittäin kerännyt tarpeeksi maksavia katsojia, minkä vuoksi sitä ei järjestetty.

The Sun -lehden mukaan heikon lipunmyynnin syy on laulajan viimeviikkoisessa käytöksessä, joka herätti fanien ärsyyntymisen Lontoossa. Tänään maanantaina Bieberin on kuitenkin määrä nousta lavalle Lissabonissa.

Kanadalainen poptähti myöhästyi pari tuntia Lontoossa järjestetyltä keikaltaan, minkä seurauksena monet fanit eivät nähneet keikkaa lainkaan. Mies kärsi toisena keikkapäivänä Lontoon O2-areenalla hengitysvaikeuksista ja tuupertui lavalle. Vartin tauon jälkeen hän palasi lavalle, mutta keikan jälkeen hänet kiidätettiin sairaalaan. Justin Bieber esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana keväänä.