Opiskelija paistoi kännissä kämppäkaverin hamsterin – ei muista mitään

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Humalaisten iltojen lopputulokset voivat joskus olla karua katsottavaa krapulaisin silmin. Nyt eräs brittiopiskelija heräsi uuteen päivään varsin ällöttävissä merkeissä.

21-vuotias James White onnistui nimittäin alkoholin vaikutuksen alaisena paistamaan huonetoverinsa lemmikkihamsterin. Yorkin yliopistossa opiskeleva mies joutui asian tiimoilta oikeuteen, ja hänet todettiin syylliseksi eläinrääkkäykseen.

Asiantuntijat tutkivat kuolleen hamsterin, mutta he eivät pystyneet määrittelemään oliko eläin kuollut ennen vain jälkeen paistamisensa. White vakuutti itse Selbyn oikeudessa, ettei muista mitään tapahtuneesta.

– Se, mitä tapahtui tuona yönä, on minulle edelleen mysteeri, kertoi mies Nouse-lehden mukaan.

Hän joutuu 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja maksamaan myös 1.300 dollarin, eli 1.040 euron, oikeudenkäyntikulut. Rangaistus on määritelty sen oletuksen mukaan, että hamsteri oli kuollut ennen paistamistaan.