Carissa Rosario otti uhkeasta povesta kaiken irti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kärkeen pyrkii jatkuvasti uusia toinen toistaan kauniimpia neitokaisia. Latinokaunotar Carissa Rosario on eräs näistä mallitulokkaista, joka on onnistunut saamaan jo jalansijaa alalla.

Nyt uhkea neito on julkaissut Twitter-blogissaan otoksia, jotka tekevät kunniaa hänen näyttävälle rintamukselleen. Carissa poseeraa kuvissa muun muassa paljastavassa minitopissa ja antavissa t-paidoissa, jotka eivät kurvikasta povea peittele.

28-vuotias Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana ja on sittemmin tullut tunnetuksi Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina. Carissa voitti viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.