Cheek julkisti toisen jättikeikan – ensimmäinen loppuunmyytiin tunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cheek kertoi taannoin järjestävänsä syyskuussa Suomen oloissa historiallisen suuren konsertin Helsingin Jäähallissa. Konsertti oli heti jättimenestys, sillä liput myytiin loppuun tunnissa. Nyt konsertti saa myös jatkoa.

– Sain lukemattomia viestejä siitä kuinka ihmiset olivat jääneet ilman lippuja. Tämä toive kuultiin ja toinen keikka järjestetään, Cheek kiteyttää.

Cheekin toinen jääähallikeikka järjestetään sunnuntaina 22. syyskuuta. Konserttien suunnittelu on jo aloitettu. Miltei kaksituntisen konsertin aikana kuullaan Cheekin suurimmat hitit vuosien varrelta ja luvassa on myös yllätysesiintyjiä.

Cheek on 15 vuoden uransa aikana myynyt lähes 150.000 albumia. Viime vuoden huhtikuussa julkaistu Sokka irti -albumi on myynyt yli 32.000 kappaletta.