Nicole Coco Austin shoppailemassa – rintamus pursui avoimesta topista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tunnetuimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Coco on ikuistettu usein paparazzikuviin paljastavissa hepenissä, kun tähti on ollut ulkosalla esimerkiksi ulkoiluttamassa koiriaan.

Nyt Ice-T vei vaimonsa shoppailureissulle Hollywoodin Sunset Plazalle, jossa pariskunta bongattiin yhteiskuvissa. Coco oli valinnut ylleen kukonaskelkuvioiset housut ja mustan, tiukan topin, joka ei neitokaisen silikonitäytteistä rintamusta turhaan peitellyt.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2002 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.