Euroopan suurin ”homotaivas” Vatikaanin kardinaalien naapurissa

Ohhoh! · Stara.fi

Katolisen maailman katseet ovat parhaillaan kääntyneet kohti Vatikaania, jossa seuraavan paavin valintaprosessi on nyt käynnistynyt. Katolisen kirkon papit ja ylemmätkin henkilöt ovat olleet viime vuosina runsaasti esillä hyväksikäyttötapausten merkeissä.

Kuva: Europa Multiclub
Kuva: Europa Multiclub

Nyt brittiläinen Independent-lehti raportoi, että paavin valintaa parhaillaan tekevät kardinaalit joutuvat asumaan valintansa ajan Euroopan suurimman homosaunan naapurissa. Vatikaani on käyttänyt jo 23 miljoonaa euroa ostaakseen saman korttelin kaikki muut tilat, mutta Europa Multiclub -homoklubin tiloja se ei ole saanut haltuunsa.

Homovastaisena tunnettu kardinaali Ivan Dias joutuu asumaan homoklubin tilojen yläkerrassa. 76 vuotta sitten perustettu homoseksuaalien miesten klubi omistaa kahdentoista huoneiston verran tiloja osoitteessa 2 Via Carducci. Samassa korttelissa sijaitsee 18 asuntoa, joissa osassa kardinaalit parhaillaan asuvat.