RIP Jack Bauer: 24-sarjan faneille pudotettiin pommi – ei elokuvaversiota!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuositun 24-televisiosarjan elokuvaversiosta on huhuttu jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2011 elokuvan tekeminen vahvistettiin jo kertaalleen useasta eri lähteestä. Muun muassa tähti Kiefer Sutherland kertoi viime kesänä odottavansa elokuvan kuvauksia.

Nyt kuitenkin sarjan faneille pudotettiin pommi, sillä elokuvaa ei uusimpien tietojen mukaan olla sittenkään tekemässä. Ohjaaja Antoine Fuquan mukaan projekti on kuollut ja kuopattu. Hän epäilee, ettei koko elokuvaa tulla koskaan näkemään valkokankaalla.

– En usko, että Kiefer Sutherland sai kunnollista sopimusta aikaan Foxin kanssa. Sen aika meni jo, kertoi Fugua Huffington Post -lehdelle.

24-elokuvan tuotanto on ollut epävarmuudessa jo pidemmän aikaa. Tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi muun muassa vuoden 2011 alussa ensimmäisen käsikirjoitusversion, minkä jälkeen projekti jatkui uuden kirjoittajan, Mark Bombackin, voimin. Tähtikaunotar Elisha Cuthbert oli vielä vuosi sitten lähtemässä innoissaan mukaan elokuvan kuvauksiin. Nyt projekti on kuitenkin mitä ilmeisimmin peruttu kokonaan.