Valeasuinen NASCAR-tähti vei autokauppiaan koeajelulle – kauhun hetket videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuret korporaatiot laittavat mainosbudjettiinsa vuosittain miljoonia euroja. Nyt Pepsi on julkaissut tuoreimman mainosvideonsa piilokameraidealla, jossa kuuluisa kilpa-autoilija lähtee vauhdikkaalle testiajolle yhdessä autokauppiaan kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Naamioitunut yhdysvaltalainen kilpa-ajaja Jeff Gordon asteli autoliikkeeseen ja oli erityisen kiinnostunut mustasta Chevroletistä, jonka rattiin hän automyyjän kehoituksesta nousi. Kädessä oleva limutölkki on varustettu pienellä kameralla. Ilakointi alkaa, kun Gordon lyö kaasun pohjaan ja piilokamera kuvaa apukuskin paikalla kurkku suorana huutavan automyyjän.

Komeasti urheiluauton perää videolla heittävä Gordon on nelinkertainen NASCAR-sarjan voittaja. Automyyjälle paljastetaan homman juoni vasta sitten, kun asfaltilla vinkuneet renkaat ovat täysin pysähtyneet. Vaikka toiset videon katsojat epäilevät pätkää lavastetuksi, on Gordonin huima ajonäyte vallan vauhdikasta katseltavaa.