Helen Flanaganin jumppavideo tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan on ollut viime aikoina uutisoinnin kohteena muun muassa siksi, että hän esittelee aika ajoin muotojaan vähäpukeisissa kuvissa verkossa. Nyt Helen on pääosassa vedonlyöntiyrityksen mainosvideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kohukaunotar esittelee parhaillaan kurvejaan punaisessa jumppa-asussa. Video kuvaa enimmäkseen neitokaisen rintoja, jotka pursuavat esille antavasta asusta. Hän onnistuu pätkällä väsyttämään ryhmän tanssivia ratsastajapoikia.

22-vuotias Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.