Mitä Justin Bieber poltteli amsterdamilaisessa kahvilassa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuteen levisi äskettäin video, jossa supertähti Justin Bieber hermostui häntä solvanneille paparazzeille. Nuorukainen menee autoonsa sisään, mutta ryntää sieltä pian ulos ja kiroilee kuvaajille.

Tällä kertaa popparin kerrotaan rentoutuneen Amsterdamissa kahvilakäynnin merkeissä. Kyseiset paikat tunnetaan muustakin kuin pelkästä kahvistaan, ja nyt Bieberin vihjaillaan poltelleen kahvilassa epäilyttäviä savukkeita.

– Justin kustansi salaisen retken Amsterdamiin viikonlopun aikana. Viikko oli ollut stressaava keikalta myöhästymisten ja paparazzien takia. Hänen piti rentoutua. Huhujen mukaan hän taisi olla melkoisen rentoutunut lähtiessään, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Bieber joutui ongelmiin tammikuussa, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailu ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Viikonloppuna hän perui Lissabonin keikan huonon lipunmyynnin takia.