Koira ja leijonanpentu – parhaat kaverukset sulattavat sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinmaailmasta löytyy usein enemmän tai vähemmän ihmisten vaikutuksesta odottamattomia eläinystäviä, jotka jossain toisessa tilanteessa voisivat olla toistensa verivihollisia. Näin on nyt käynyt myös Darling Downs Zoo -eläintarhassa, jossa koira ja leijonanpentu tapasivat.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Honey-koira ja eläintarhassa syntynyt nuori Kwanza-leijona ovat nykyisin parhaita ystäviä.

Neljän kuukauden ikäisen Kwanzan emo ei kyennyt imettämään pienokaista tarpeeksi pitkään, joten ihmiset pelastivat sen syöttämällä pienokaista käsin Australian Queenslandissa sijaitsevassa eläintarhassa. Leijona ystävystyi koiran kanssa ja sittemmin he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä leikkien, painien ja aluetta tutkien.