Pyörätuolimies hyökkäsi raskaana olevan naisen kimppuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vancouverin poliisi on etsintäkuuluttanut pyörätuolimiehen, joka hyökkäsi paikallisen metroaseman hississä raskaana olevan naisen kimppuun. Pyörätuolimies ja nainen joutuivat lopulta käsirysyyn keskenään.

Nainen oli ollut metroaseman hississä ystävänsä ja lastenvaunujen kanssa. Mies oli ahtautunut hissiin sähkökäyttöisellä pyörätuolilla ja ajanut samalla seitsemännellä kuulla raskaana olevan naisen jalan yli.

Tilanne oli äitynyt pienestä sanaharkasta lopulta läpsimiseen. Raskaana oleva nainen oli läpsinyt pyörätuolissa istunutta miestä samalla kun liikuntavammainen oli hakannut naista nyrkeillä. Mies löi naista useasti kasvoihin, päähän ja vatsaan.

Ruhjeita hissirytäkässä saanut nainen toimitettiin sairaalaan, ja ilmoitti miehestä paikalliselle poliisille. Nainen oli ottanut miehestä myös kuvan ja poliisi etsiikin nyt kuvan perusteella pyörätuolissa istuvaa, noin 25 – 30-vuotiasta, mustahiuksista ja ruskeasilmäistä miestä, jolla on viikset ja silmälasit.