Axl Rose iski mikrofonilla fanilta hampaat sisään – joutuu oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin aikoinaan kuulunut Guns N’ Roses jatkaa uraansa edelleen. Bändi on tosin nykyään enää pelkkä varjo alkuperäisestä menestysyhtyeestä, sillä ainoastaan bändin keulahahmo Axl Rose on mukana alkuperäisestä kokoonpanosta.

Axl Rose on uransa aikana joutunut usein tekemisiin viranomaisten kanssa. Nyt miestä vastaan on nostettu kanne australialaisen fanin toimesta. 39-vuotias Darren Wright nimittäin kertoo menettäneensä kaksi etuhammasta Axl rosen lyötyä häntä mikrofonilla Guns N’ Rosesin keikalla Perthissä.

– En nähnyt mitään kirkkaiden valojen ja räjähdyksien vuoksi. Yhtäkkiä jokin iskeytyi suuhuni. Luuliin saaneeni nyrkistä. Minulta meni vähän aikaa tajuta, mitä tapahtui, Wright kuvailee West Australian -lehdelle.

– En usko Axlin tehneen sitä tahallaan, mutta hän osui minuun kovaa. Langattomat mikrofonit eivät ole kevyitä, ja olen yllättynyt, etten kärsinyt enempää vahinkoa. Haluaisin jonkun maksavan hampaideni korjauksen, mies lisää.

Indianassa varttunut Axl Rose on seurustellut lukuisten kaunotarten, kuten Gina Silerin ja Erin Everlyn kanssa. Rokkari muun muuassa kirjoitti Sweet Child o Mine –kappaleensa taannoiselle mallityttöystävälleen Erinille. Vuonna 1991 alkanut Rosen myrskyisä parisuhde huippumalli Stephanie Seymorin kanssa sai aikanaan rutkasti palstatilaa. Mallikaunotar muun muuassa esiintyi Guns N’ Roses –yhtyeen Don’t Cry –kappaleen musiikkivideolla. 26 vuoden ikäisenä Rosella todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.