Claudia Romani fitness-peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani on ollut viime vuodesta saakka paparazzien lempikohde, sillä hän keikistelee usein rannoilla bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva kaunotar on edelleen vankka italialaisen jalkapallon ystävä.

Eilen Claudia Romani kuvattiin keikistelemässä Miami Beachilla, jossa hän tarjosi paikalle sattuneelle paparazzille nähtävää muistikortin täydeltä. Saamastaan huomiosta silminnähden nauttiva Romani keikisteli peppu pystyssä sopivasti kameran suuntaan.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.