Karlie Kloss häikäisee alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien maailmassa nuoruus on usein valttia, joten alan kirkkaimmat tähdet vaihtuvat vähintään kahden-kolmen vuoden välein. Seuraavassa aalloissa huipulle on mahdollisesti nousemassa nuori kaunotar Karlie Kloss.

Nyt Karlie Kloss on päässyt poseeraamaan Victoria’s Secretin alusvaatekuviin. Poikkeuksellisen näyttävista kuvista voidaan päätellä, että viettelevän kauniilla neitokaisella on vielä pitkä malliura edessään.

20-vuotias Karlie Kloss on amerikkalainen mallikaunotar ja balettitanssija, joka teki läpimurtonsa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallina. Hänet rankattiin viime vuonna Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.