Helen Flanagan säväyttää punaisissa rintaliiveissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan nousi saarivaltiossa suuren yleisön tietoisuuteen Coronation Street -saippuasarjan myötä. Myös mallina töitä tehnyt Helen esittelee toisinaan muotojaan vähäpukeisissa kuvissa verkossa.

Nyt 22-vuotias neitonen on jakanut Twitter-sivullaan jälleen rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa vihjailevasti esimerkiksi punaisissa rintaliiveissä. Otokset ovat osa Helen Flanaganin tuoretta vedonlyöntitoimistolle tekemää mainoskampanjaa.

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.