Röntgenkuva paljasti: Koiran vatsasta löytyi yli 100 kolikkoa

Ohhoh! · Stara.fi

Koirilla on joskus tapana syödä luvattomasti esimerkiksi kaikenlaisia ihmisten pöydälle jättämiä herkkuja ja jopa kaivella lisää namia roskiksista. Nyt eräs jackrussell on kuitenkin omaksunut hieman erikoiset herkuttelutavat. Se oli nimittäin syönyt peräti 111 kolikkoa.

New Yorkissa asuva 13-vuotias terrieri nimeltään Jack Kelleher joutui hätäleikkaukseen, kun sen omistaja huolestui alituisesti oksentelevasta lemmikistään. Koira vietiin eläinlääkärille, jossa röntgenkuva paljasti todellisen yllätyksen. Koiran vatsassa oli suuri määrä tunnistamattomia metalliesineitä.

Kaksituntisessa leikkauksessa selvisi, että esineet olivat kolikoita. Omistajan mukaan kolikot olivat ilmeisesti päätyneet koiran vatsaan, kun se oli yrittänyt tavoitella leivoksia ja oli samalla pudottanut isäntänsä kolikkopussin lattialle. Nyt koira voi hyvin.