Koululaisella repullinen rahaa koulussa – jako 20 000 dollaria kavereilleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Detroitissa asuva 12-vuotias tyttö saapui maanantai-aamuna kouluunsa repussaan 20.000 dollarin, eli noin 15.400 euron, edestä setelirahaa. Tytön kerrotaan jakaneen 500 dollarin seteleitä ja 200 dollarin setelitukkuja kavereilleen.

Viranomaiset hälytettiin paikalle koulun rehtorin kuultua tapahtuneesta.

– Jos sana olisi levinnyt yli 12-vuotiaiden korviin, tyttö olisi saattanut joutua vaaraan, poliisipäällikkö Mary Sclabassi kommentoi paikalliselle WDIV-kanavalle.

Sittemmin paikallisen poliisilaitoksen haltuun päätyneen rahasumman alkuperä on toistaiseksi mysteeri. Nimettömänä pysyttelevä tyttö itse kertoi saaneensa rahat naapurissa asuvalta ystävältään. Tytön naapurit väittävätkin nyt rahasumman kuuluvan heille.

Paikallista koulupiiriä edustava Teresa D. Winnie kertoo, ettei heillä ole erityisiä toimintatapoja tämänkaltaisten tilanteiden varalle. Winnien mukaan tapaus oli epätavallinen, mutta oppilaat eivät olleet vaarassa ja asia on parhaillaan paikallisten viranomaisten selvitettävänä.