PistePiste avoimena: ”Olin hukassa oleva nuori”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisen r&b-musiikin tuoreimpia lupauksia on helsinkiläinen PistePiste, jonka tänä vuonna ilmestyvä debyyttialbumi on nuorelle lahjakkuudelle suuri mahdollisuus. Matka artistiksi ei ole kuitenkaan käynyt hetkessä.

– Olin hukassa oleva nuori. Aloitin seitsemänä vuotena uuden koulutuksen tai kurssin. En oikein tiennyt mitä tein. Aloitin koko ajan uutta, testailin ja yritin pysyä liikkeessä. Musiikki oli siinä koko ajan mukana, mutta en uskonut sen olevan realistinen tavoite, niin en ikinä laittanut siihen sellaista kunnon pushia mukaan, PistePiste kertoi Staran haastattelussa.

Nyt monien vaiheiden jälkeen tilanne on muuttunut, kun levy-yhtiö kuuli PistePisteen musiikkia ja ensimmäinen albumi on tulossa kauppoihin vielä tämän vuoden aikana.

– Nyt mä uskallan unelmoida ihan pikkuisen artistiudesta. En uskalla puhua urasta, mutta olen päässyt tähän hommaan kiinni ja aion tehdä nyt tätä täysillä. Kaduttaa se, miten olen aiemmin asennoitunut. Olen ollut ärsyttävä realisti, joka ei uskalla haaveilla.