Salma Hayekilla historian seksikkäimmät maitoviikset?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän muotojensa kuin töidensä merkeissä. Harva tietää, että neitokainen oli nuoruudessaan myös menestynyt voimistelija.

46-vuotias kaunotar ansaitsisi myös uusimman mainoksensa ansiosta seksikkäimpien maitoviiksien tittelin. Salma poseeraa nyt Got Milk? -kampanjan kuvissa. Mainoksen tarkoitus on innostaa ihmisiä juomaan enemmän maitoa. Hänet nähdään myös kampanjan videolla perheenäitinä, jonka aamurutiinit sujuvat täydellisesti maitolasillisten ansiosta.

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek muistetaan rooleistaan elokuvissa kuten Desperado, Frida ja Oikeesti Aikuiset. Hayek paljasti taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.