Teini varasti isänsä poliisiauton – seurauksena hurja takaa-ajo

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Flordiassa asuva Eric Rawdon aiheutti isälleen harmaita hiuksia varastamalla hänen auton. Tilanteesta erityisen pahan tekee se, että isäukko sattuu olemaan Palm Beach Countyn apulaissheriffi, ja varastettu menopeli oli poliisiauto.

19-vuotias Eric Rawdon johdatti häntä pysäyttämään lähteneet poliisit hurjaan takaa-ajoon. Paikallisen The Palm Beach Post -verkkosivuston mukaan autovarkaan ajonopeus ylsi pahimmillaan jopa lähes 200 kilometrin tuntinopeuteen. Eric saatiin lopulta kiinni hänen kolaroitua auton puuhun.

Nuorta autovarasta syytetään nyt muun muassa liikenteen vaarantamisesta, virkavallan vastustamisesta ja autovarkaudesta. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksen aikana. WPBF-uutissivuston mukaan Eric Rawdonin lainvalvojana vuodesta 2001 asti toiminut isä ei joudu tapauksesta edesvastuuseen.