Charlie Sheenin kakkatempaus viemässä oikeuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bilettämisestään tunnettu alkoholisti ja kohunäyttelijä Charlie Sheen on tällä viikolla huolestuneena isänä puuttunut Sam-tyttärensä koulukiusaamiseen. Menestysnäyttelijä kehotti Twitterissä seuraajiaan pommittamaan tyttärensä kiusaamisen sallinutta koulua muun muassa koiran ulosteilla.

Kyseessä on Viewpointin yksityiskoulu, jossa Sam-tytärtä kiusasi toinen tyttöoppilas. Sam on sittemmin siirretty toiseen kouluun, mutta Sheen päätti silti yllyttää fanejaan kostamaan tyttärensä kiusaamisen tapahtumapaikkana toimineelle opinahjolle. Nyt Twitter-viesti on kuitenkin saanut aikaan menestysnäyttelijän kannalta epämiellyttäviä seurauksia.

Viewpointin koulua käyvien lasten vanhemmat haluavat nimittäin haastaa Sheenin oikeuteen, TMZ-sivusto uutisoi. Vanhempien mukaan näyttelijä on väkivaltainen ja vaarallinen. Myös Miehen puolikkaat -tähden entisen vaimon Denise Richardsin kerrotaan olevan raivoissaan miehelle heidän tyttärensä elämän tuomisesta julkisuuteen.

Charlie Sheen on yleensä hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja.