Nicole Coco Austin esitteli tankotanssia – vähissä pukeissa tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tunnetuimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Hip hop -tähti vei vastikään vaimonsa shoppailureissulle Sunset Plazalle, jossa paparazzit huomasivat neitokaisen muodot.

Nyt 33-vuotias Coco on julkaissut Whosay-sivustolla kuntoiluotoksia, joissa hän esittelee tankotanssijan taitojaan. Neitokainen onnistuu kannattelemaan käsivoimillaan koko vartaloaan tankoon nojaten. Treenisessioon räppärin vaimo varustautui piukalla urheilutopilla ja minimittaisilla shortseilla.

– Osaatteko tehdä tämän? Kirjoitti neito erään kuvansa oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2002 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.