Halle Berry käyttää hajuvettä jalkovälissään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui äskettäin kohun keskelle, kun hänen Nahla-tyttärensä isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen.

46-vuotias näyttelijätär on nyt noussut otsikoihin erikoisten kauneusneuvojensa johdosta. Daily Express -lehden haastattelussa ollut Berry kertoi, kuinka hän suihkauttaa hajuvettä jalkojensa väliin saadakseen tuoksun kestämään kauemmin. Menestysnäyttelijättärellä oli myös mielenkiintoiset perustelut niksin toimimiselle.

– Ei hajuvettä laiteta kämmenelle! Hajuvettä kuuluu käyttää niin, että sitä suihkautetaan reisien väliin, Halle Berry selittää parfyyminkäytöstä Daily Expressille.

Samaisessa haastattelussa näyttelijäkaunotar kertoo, että hän on laskenut kuinka monta kertaa hänet mainitaan rap-kappaleissa. Halle Berryn nimi mainitaan ainakin kahdeksassa kappaleessa, kuten esimerkiksi Hurricane Chrisin kappaleessa Halle Berry (She’s Fine). Näyttelijättären mukaan on hän on aina nimensä mainitsemisesta erittäin imarreltu.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.