Justin Bieber kriitikoille: ”Olen 19-vuotias ja minulla on viisi menestyslevyä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisten tapahtumien vuoksi. Julkisuuteen levisi äskettäin video, jossa supertähti Justin Bieber raivostui paparazzeille. Hän on myös herättänyt kohua muun muassa huume-epäilysten vuoksi.

Nyt Justin Bieber on vastannut hänen käytöstään kritisoineille tahoille. Teinitähti lähetti ensin pitkän tekstin Instagram-tililleen, mutta poisti sen pian. Myöhemmin hän jakoi avautumisestaan uuden version. Tekstissä Biber puolustelee itseään ja väittää lehdistön keksivän hänestä valheita. Erityisesti tähteä riesovat epäilykset siitä, että hän olisi joutunut päihdevieroitukseen.

– Jos jotkut luulevat minun tarvitsevan vieroitushoitoa, he ovat typeriä. LOL. Olen 19-vuotias, minulla on viisi menestyslevyä ja olen nähnyt koko maailman, Bieber kirjoittaa.

– Olen saavuttanut enemmän kuin olisin voinut unelmoida. Olen 19-vuotias, ja joillekin on varmaan pelottavaa ajatella että tämä on vasta alkua, tähti lisää.

Bieber joutui ongelmiin tammikuussa, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailu ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Viikonloppuna hän perui Lissabonin keikan huonon lipunmyynnin takia.