Fani lupasi huolehtia Justin Bieberin hamsterista – eläin menehtyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Justin Bieber tylytti äskettäin näyttelijätär Lindsay Lohania Instagram-sivustolla julkaisemallaan viestillä. Hän pyysi kuitenkin purkausta heti anteeksi ja pahoitteli sitä, että kohdisti stressaantuneen ilkeilynsä ongelmaiseen tähteen.

Joulukuussa laulajakomistus antoi Pac-hamsterinsa eräälle fanitytölle konsertin aikana, mikä herätti tuolloin muun muassa kalifornialaisten eläinoikeusaktivistien paheksunnan. Nyt Tori McCluren hoiviin uskottu jyrsijä on menehtynyt kroonisen munuaissairauden tai vähäproteiiniseen ruokavalion takia.

18-vuotias tyttö lupasi aiemmin Bieberille huolehtia hänen hamsteristaan. Eläin alkoi kuitenkin nopeasti menettää karvojaan uudessa kodissa, eikä edes eläinlääkärikäynti auttanut sen pelastamisessa. Twitter-blogissaan Tori paljasti jyrsijän menneen hamsteritaivaaseen. Fani hautasi eläimen puutarhaansa.

Tilanne on isku kanadalaistähdelle, sillä eläinoikeusaktivistit povasivat jo aiemmin hamsterille kovaa kohtaloa saamansa kohtelun takia. Heidän mielestään oli edesvastuutonta antaa lemmikkieläintä kirkuvalle tytölle sekavassa konserttiympäristössä. Bieber ei ole vielä Breaking News -lehden mukaan kommentoinut menetystä julkisuudessa.

Paparazzit saivat vastikään Justin Bieberin hermostumaan, kun he alkoivat huudella tähdelle lontoolaisen hotellin edustalla. Nuorukainen ryntäsi ulos pakettiautosta ja kävi melkein käsiksi erääseen paparazziin. Turvamiehet saivat kuitenkin popparin palaamaan takaisin auton suojiin. Tilanne tallentui videolle ja levisi laulajan harmiksi medioihin.