Teinitytön vietellyt pastori ”kiillotti pitkää vartta” saarnavideolla

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin indianalaisesta Hammondin kirkon pastorista, Jack Schaapista, joka vietteli teini-ikäisen tytön seksisuhteeseen kanssaan. Nyt 55-vuotias pastori nähdään saarnavideolla, jossa hän pitää nuorille masturbaatioteemaisen puheen.

Schaap demonstroi videolla jousivarren kiillotusta edestakaisella vemputusliikkeellä ja päästelee suustaan kiihkosta väriseviä ääniä. Videon toiminta on äärimmäisen häiritsevää katseltavaa, sillä mies puhuu elehdintänsä ohella samalla esimerkiksi vaimon pettämisestä.

Jack Schaap tunnettiin aikaisemmin karismaattisena saarnamiehenä, joka auttoi monia ihmisiä uskonkriiseissään. Uskovat järkyttyivätkin, kun hänen seksisuhteensa 17-vuotiaaseen seurakuntalaiseen tuli julkiseksi. Mies vietteli neidon väittämällä, että kyseessä oli Jeesuksen tahto. Schaap erotettiin tapauksen julkistamisen jälkeen tehtävästään, ja hän taistelee parhaillaan oikeudessa asian tiimoilta.