Turistin näyttävä jumppasessio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turisti-sanasta tulee ensimmäisenä mieleen havaijipaidassa, olkihatussa, tennissukissa ja sandaaleissa vyölaukkunsa kanssa keskellä katua karttaa tuijotteleva aurinkolasinen eurooppalainen. Turisteja ovat myös he, jotka punakkana ja pönäkkänä nautiskelevat allasalueella drinkkiään kookospähkinästä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lomamatkat vetävät kerran vuodessa ulkomaille karkaavat kansalaiset villeiksi. YouTubessa on julkaistu video, jolle on kuvattu uima-allasalueella järjestettyä step-aerobic -tuntia. Tunnille osallistuu myös vatsakas turistimies, joka intoutuu tanssimaan täysin sydämensä kyllyydestä.

Mies on pelkissä pienissä ja mustissa, Speedojen kaltaisissa uimahousuissa, mutta vetää tanssiliikkeet koko vartalonsa voimalla. Ruskettunut runko ketkuu steppitunnin ohjeiden mukaan, mutta turisti maustaa liikesarjoja komeasti ohjaajaakin paremmin. Hyväntuulinen video muistuttaa, että toisinaan kannattaa nauttia ja tanssia aivan kuin kukaan ei olisi näkemässä.