Jodie Marshin muodot jälleen pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja kehonrakentaja Jodie Marsh nähdään usein viihdelehdissä vähäpukeisissa kuvissa. Hänet ikuistettiin vastikään Zoo-miestenlehden kanteen ilman rihmankiertämää intiimipaikat peitettynä.

Muodokas punapää esittelee usein silikonitäytteisiä rintojaan verkkokuvissa. Nyt Jodie paljasti uljaan rintamuksensa Instagram- ja Twitter-otoksissa, joissa nähdään kyseinen povi lähietäisyydeltä. Marsh suurennutti vuonna 2008 kurvinsa 32GG-kokoiseksi. Operaatio jätti rinnat kuitenkin aluksi tulehtuneiksi, mikä huolestutti tuolloin julkkistähden.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat