Jodie Marshin muodot jälleen pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja kehonrakentaja Jodie Marsh nähdään usein viihdelehdissä vähäpukeisissa kuvissa. Hänet ikuistettiin vastikään Zoo-miestenlehden kanteen ilman rihmankiertämää intiimipaikat peitettynä.

Muodokas punapää esittelee usein silikonitäytteisiä rintojaan verkkokuvissa. Nyt Jodie paljasti uljaan rintamuksensa Instagram- ja Twitter-otoksissa, joissa nähdään kyseinen povi lähietäisyydeltä. Marsh suurennutti vuonna 2008 kurvinsa 32GG-kokoiseksi. Operaatio jätti rinnat kuitenkin aluksi tulehtuneiksi, mikä huolestutti tuolloin julkkistähden.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.