Kendall Jenner lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan nuorimpiin kaunottariin kuuluu Kendall Jenner, joka on saanut jo lupaavan alun mallimaailmassa. Hän on tehnyt muun muassa näyttäviä mainosposeerauksia ja poseerannut jopa lehtien kansikuvissa yhdessä Kylie-pikkusiskonsa kanssa.

Nyt realitykaunotar julkaisi Instagram-palvelussa uusia kuvia, joissa Kendall nähdään värikkäässä bikiniasussa koiransa kanssa leikittelemässä. Neitokaisen huikean hoikka vartalo pääseekin oikeuksiinsa uima-altaalla bikineissä.

17-vuotias Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.