Äidin raju väite: Lapsi söi käytettyä kondomia pikaruokalassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ravintolaketjut ovat toistuvasti otsikoissa esimerkiksi asiakkaiden väitettyä löytäneensä ruoasta sinne kuulumattomia asioita. Maailman suurimpiin kuuluva pikaruokaketju McDonald’s ei ole poikkeus. Nyt amerikkalainen nainen väittää tehneensä karmivan löydön hampurilaisketjun ravintolasta.

Kahden poikansa kanssa syömässä ollut Anishi Spencer väittää löytäneensä paikallisen McDonald’s-ravintolan leikkialueelta käytetyn kondomin. Äidin mukaan hänen 2-vuotias poikansa yskäisi myöhemmin suustaan palan kondomista. CBS Chicago -verkkosivun mukaan kumpikin lapsista vietiin lääkärin hoitoon, ja Spencer nosti tapahtuneen johdosta kanteen yhtiötä vastaan.

Kanteen mukaan ravintolaketjun olisi pitänyt pitää huoli siitä, että potentiaalisesti vaarallinen materiaali pysyy poissa lasten ulottuvilta. Ravintolaa syytetään myös siitä, ettei henkilökunta onnistunut havaitsemaan ”poikkeavan toiminnan”, tässä tapauksessa oletettavasti seksin, harjoittamista ravintolan tiloissa. Spencer vaatii ravintolaketjulta 50.000 dollarin, eli noin 38.500 euron korvauksia.