Leigh-Anne Pinnock esitteli näyttävän tatuointinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Eräs yhtyeen jäsenistä on kuvankaunis brunette, Leigh-Ann Pinnock.

Tatuoinneista on tullut viime aikoina nuorten poptähtien luottokoristeita, ja laulajaidolit ottavatkin uusia ihomaalauksia varsin usein. Nyt 21-vuotias Leigh-Ann on myös ottanut uuden tatuoinnin, johon on kuvattu musiikkiteemainen kuva nuotteineen. Kuvan koristeena on myös perhosia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.