Coco kurvikkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Coco Austin kuuluu eräisiin tämän hetken kuumimpiin yhdysvaltalaisiin seksipommeihin. Neitokainen tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona. Hän on onnistunut luomaan itselleen uraa viihdemaailmassa muun muassa tähdittämänsä Peepshow-esityksen avulla.

Nyt muodokas vaaleaverikkö hurmaa uusimmassa Twitter-kuvassaan, jossa neito nähdään tavalliseen tapaansa vähissä pukeissa. Coco on verhonnut kurvijumalattaren vartalonsa hopeisiin bikineihin. Kaliforniassa syntynyt blondi onkin amerikkalaisen rantabeiben ruumiillistuma uhkeine muotoineen.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2002 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.