Noel Gallagher avautui: ”Emeli Sande? V**tu musiikkia mummoille”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa.

Kärkkäästä kielenkäytöstään tunnettu Noel on jälleen kerran kertonut mielipiteensä musiikkimaailman nykytilasta. The Sun -lehden haastattelussa ollut muusikko on kommentoinut, kuinka hänen mielestään on uskomatonta, että Paloma Faith on noussut tähdeksi. Myös viime vuosien menestyksekkäimpiin naislaulajiin lukeutuva Emeli Sande sai osansa Gallagherin täyslaidallisesta.

– Emeli Sande? V**tu musiikkia mummoille. En ymmärrä sitä ollenkaan, Noel Gallagher selitti The Sunille.

Konkarimuusikon mukaan häntä ärsyttää, kun muut muusikot pyytävät häntä kirjoittamaan heille kappaleita. Miehen mukaan hän on tuskastellut aivan tarpeeksi kappaleiden kirjoittamisen kanssa. Gallagherin mielestä kaikkien pitäisikin kirjoittaa omat kappaleensa.

Noel Gallagher on aiemmin kertonut, ettei kaipaa Oasis-yhtyeen kulta-aikoja. Hän on kuitenkin ylpeä 15 vuoden rock-uran saavutuksista. Laulaja-lauluntekijä julkaisi viime lokakuussa ensimmäisen sooloalbuminsa Noel Gallagher’s High Flying Birds. Muusikko avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Pariskunnalla on yksi yhteinen tytär.