Bar Refaelin äitikin on todellinen kaunotar: ”Omena ei putoa kauas puusta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli on tuttu näky catwalkin lisäksi myös esimerkiksi alusvaatemainoksista. 27-vuotias neito on perinyt kauneutensa malliäidiltään Tzipi Levineltä.

Nyt Bar on todistanut yhdennäköisyyden julkaisemalla Twitter-blogissa otoksen, jossa nähdään rinnakkain hänen kuvansa ja äidin vanha mallikuva. Molemmat poseeraavat otoksessa samankaltaisessa asennossa vaalea, liehuvahelmainen mekko yllään.

– On totta, mitä kaikki sanovat. Omena ei kauas puusta putoa, kirjoitti Bar Refaeli blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.