Selena Gomez paljasti – itketti Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez esiintyi vastikään videolla, jossa hän tanssi ystäviensä kanssa Everybody Knows (Your Boyfriend is a d****bag) -kappaleen. Kyseisen videon ajatellaan olevan sivallus Spring Breakers -kaunottaren supertähtieksälle, Justin Bieberille.

Nyt 20-vuotias Selena on esiintynyt Late Show with David Letterman -ohjelmassa. Ohjelman juontaja viittasi lähetyksessä edelliseen kertaan, jolloin Gomez istui samalla paikalla Bieberin kanssa. Tuolloin Letterman sai omien sanojensa mukaan keskustelun kuluessa Justinin itkemään.

– No, nyt meitä on sitten kaksi, vitsaili Selena Gomez miehelle.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.