3-vuotiaan nettivideo lyö ällikällä – tuleva baseball-tähti?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Otsikoihin päätyy aika ajoin niin sanottuja ihmelapsia, joille on nuoresta iästään huolimatta siunaantunut poikkeuksellisia kykyjä. Huippuälykkäiden tenavien lisäksi joillain on myös uskomattomat motoriset taidot.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kolmevuotias softball-pelaaja lyö katsojan ällikällä verkossa. Videolla nähtävä poika lyö palloja käsittämättömällä osumatarkkuudella, ja voittaa taidoillaan varmasti myös monet aikuiset.

Minuutin lyöntisessiossa hän onnistuu osumaan jokaiseen palloon. Todennäköisesti pallot eivät tule laitteesta, vaan noin muutaman metrin päässä seisovalta vanhemmalta. Tenavan lyöntiprosentti on silti parempi kuin suurimmalla osalla lajia ensimmäistä kertaa kokeilevista ihmisistä.