Beth Ditto riehui kännissä ja huusi Obamaa – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen indie-rockia soittavan Gossip-yhtyeen laulajatar Beth Ditto tunnetaan muodokkaan naisihanteen keulakuvana, ja hän onkin esitellyt rubensmaisen runsasta vartaloaan muun muassa lehtien alastonkuvissa. Rokkarineito nauttii mitä ilmeisimmin myös juhlimisesta, mikä onkin saanut hänet nyt ongelmiin.

32-vuotias laulajatar pidätettiin lauantaiaamun varhaisina tunteina portlandilaisen Bungalo-ravintolan edustalta. Hän joutui poliisin käsiin sekoiltuaan humalassa baarista lähdettyään. Beth Ditto heitteli esimerkiksi kenkiään keskelle ajotietä ja alkoi huutaa täyttä päätä Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman nimeä.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

– Hän käveli ympäriinsä keskellä katua, heitti kenkänsä ja käsilaukkunsa ja kirkui Obaman nimeä, kertoi lähde Willamette Week -sanomalehdelle.

Voimakkaasti humaltuneen Ditton väitettiin saman illan aikana myös haastaneen riitaa baarissa. Tähti pääsi myöhemmin putkasta pois ja häntä syytetään nyt julkisesta juopottelusta. Pahimmillaan julkkisneito voisi joutua puoleksi vuodeksi vankilaan ja saada 2.500 dollarin, eli 2.000 euron, sakot.

Beth Ditto, eli Mary Beth Patterson, tunnetaan julkilesbona. Hän on puhunut seksuaalisuudestaan useissa haastatteluissa. Rokkaria pidetään myös eräänlaisena muoti-ikonina. Hän esiintyi Jean Paul Gaultierin muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla vuonna 2010.