Lindsay Lohanista tehtiin oikeussalissa Louis Vuittonin parodiamainos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa runsaan päihteiden käytön takia. Tällä viikolla hän selvisi lähes varmasta vankilatuomiosta – jälleen kuin ihmeen kautta.

Nyt oikeudenkäynnissä otetusta valokuvasta on tehty uusi Louis Vuitton -luksusmerkin parodiamainos, jossa käytetään merkin Journeys-mainosteemaa osuvasti. Mainoksen sloganissa todetaan: ”Some journeys have no end. Los Angeles Courthouse”. Pöydällä Lohanilla on samaisen merkin käsilaukku.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Syyttäjät vaativat Lindsaylle 240 päivän tuomiota poliiseille valehtelemisesta ja lautamiehet totesivat superjulkkiksen syylliseksi syytteisiin. Naiselle vaadittiin vankeusrangaistusta, koska hän on myös rikkonut koruryöstöstä aiheutuneen koeajan määräyksiä toistuvasti. Hän selvisi kuitenkin ilman linnatuomiota.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.