Pommipilailu aiheutti kaaoksen yliopistolla – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moni ihminen on leikitellyt ajatuksella, mitä tapahtuisi, jos huutaisi lentokentällä kovaan ääneen ”Pommi!” Nyt eräs yliopisto-opiskelija on pidätettynä, koska hän vei äidinkielen tunnille tekopommin.

Länsivirginialaisessa yliopistossa opiskellut 33-vuotias Joshua John Richards oli säikäyttänyt opiskelijatoverinsa pahanpäiväisesti, kun mies oli kiikuttanut tunnille mustan laatikon, jossa vilkkui vihreä valo. Etenkin luokan naiset olivat säikähtäneet viritystä niin paljon, että olivat ryhtyneet itkemään.

Tekopommilla opiskelijoita säikäytellyt Richards saattaa nyt joutua jopa vuodeksi vankilaan. Mies aiheutti tempauksellaan myös tuhansien eurojen kulut, kun yliopiston kampukselle soitetut palomiehet ja poliisit hälytettiin paikalle tekopommin takia, Huffington Post raportoi.