Fanit menivät liian pitkälle! Liam Paynen uusi koiranpentu uhattiin tappaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen jäsenten perhe, ystävät ja tyttöystävät ovat joutuneet viime vuosina hyväksymään sen tosiasian, että poikabändin fanit ovat mustasukkaisia idoleistaan. Taannoin esimerkiksi Harry Stylesin uuden ihastuksen, Shaniece Nesbittin, kerrottiin saaneen tappouhkauksia.

Nyt bändin 19-vuotiaan laulaja Liam Paynen elämä on joutunut fanityttöjen suurennuslasin alle. Mies hankki vastikään itselleen suloisen Loki-koiranpennun ja esitteli lemmikkinsä seuraajilleen Twitter-palvelussa.

– Tutustukaa minun ja Daniellen uuteen Loki-koiraan, kirjoitti Liam Payne blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Osa faneista ihasteli sivustolla koiraa, mutta jotkut heistä joutuivat raivon valtaan nähdessään Paynen ja tämän tyttöystävän uuden perheenlisäyksen. Erään fanin mukaan koira ei ollut hänen silmissään ”muuta kuin tahra kengässä”. Osa ihailijoista ryhtyi kaiken lisäksi suunnittelemaan suloisen koiranpennun tappamista. Daily Mirror -lehden mukaan muutamat menivät niinkin pitkälle, että pohtivat lähtisikö eläimen henki paremmin aseella vai veitsellä.

Payne oli vielä äskettäin huolissaan rakkauselämästään, sillä hänellä ei ollut yhtyeen keikkojen takia tarpeeksi aikaa 24-vuotiaalle tyttöystävälleen, Danielle Peazerille. Mies kysyikin romanssineuvoja bändin Casanovalta, Harry Stylesiltä. Kiharapäinen popkomistus neuvoi häntä muun muassa lähettämään rakkaalleen kukkia ja olemaan romanttisempi suhteessa.