Jodie Marshin kuntoiluhetki – jättisilikonit pursuivat topista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja kehonrakentaja Jodie Marsh esitteli vastikään silikonitäytteisiä rintojaan uusissa Instagram-kuvissa. Otoksissa kyseinen jättipovi nähtiin lähietäisyydeltä, sillä kuvaan ei muuta mahtunutkaan.

Nyt muodokas punapää julkaisi kuntoiluhetkestään kuvia Twitter-blogissaan. Jodie kertoo viestissään kuntosalin olevan hänelle kuin toinen koti. Hän ottaa itsestään treenikuvia yllään harmaa minitoppi ja collegehousut. Pienikokoinen toppi ei suinkaan peittele Marshin muotoja, vaan rinnat näyttävät pikemminkin olevan pursuamaisillaan siitä ulos.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.