Caroline Wozniacki näyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen tennispelaaja Caroline Wozniacki tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkonäöstään. Hänet on esimerkiksi rankattu Bleacher Report -lehdessä kymmenen seksikkäimmän naispuolisen tennistähden joukkoon ja nähty muun muassa näyttävissä bikinikuvissa.

Caroline Wozniacki on toiminut myös esimerkiksi Adidas-vaatemerkin mainoskasvona. Hieman rohkeampia kuvia hänestä nähdään kuitenkin tanskalaisen alusvaatemerkki JBS:n mainoskampanjassa. Atleettinen kaunotar on itse ollut mukana luomassa This Is Me -alusvaatemallistoa, jota hän nyt myös esittelee.

22-vuotiaan Caroline Wozniackin puolalaissyntyiset vanhemmat ovat molemmat ammattiurheilijoita, ja äiti toimii edelleen hänen valmentajanaan. Tennistähti seurustelee nykyään irlantilaisen golf-pelaajan Rory Mclloryn kanssa.