Martha Stewartin resepti ihmetyttää suomalaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien kotirouvien puolestapuhujana tunnettu juontaja ja kirjailija Martha Stewart ylläpitää internetissä suosittua ruoka- ja reseptiaiheista blogia. Nyt nainen kuitenkin kirjoittaa nauttivansa pääsiäisenä mielenkiintoista herkkua.

Kuva: Themarthablog.com
Kuva: Themarthablog.com

Marthan blogin otsikko kuului suomalaisittain hieman hassusti ”Paska, a special bread that I used this past weekend”. Tuotteen nimi ei kuitenkaan viittaa siihen miltä se suomalaisesta ensi kuulemalta vaikuttaa, sillä kyseessä on aivan aito elintarvike Ukrainan suunnalta.

KORJAUS: Toimittajalla oli mennyt pashat ja vellit pahasti sekaisin, ja sen tuloksena juttuun oli eksynyt huomattava virhe. Suomalaisittain koomiselta kuulostava paska on tosiaan urainalainen leipä.