Mies esitti lentäjää – pääsi lentokoneen ohjaamoon

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen lentoyhtiö teki emämokan päästäessään ulkopuolisen henkilön lentokoneen ohjaamoon. Air Francen pilotiksi pukeutunut mies valehteli olevansa oikea lentäjä, mikä meni täydestä jenkkiyhtiön lentohenkilökunnalle.

Daily Mailin mukaan 61-vuotias ranskalaismies, Philippe Jernnard LaRocelle, oli noussut koneeseen Philadelphiasta keskiviikkona aivan tavallisella lentolipulla. Lentäjän asuun pukeutunut mies oli kuitenkin onnistunut pääsemään US Airways -lentoyhtiön lentäjien istumapaikoille pelkästään puhumalla.

Pian mieheltä olin kuitenkin tiedusteltu todistetta lentäjän ammatistaan, ja koska sellaista ei löytynyt, ohjattiin herra matkustamon puolelle omalle paikalleen. Lentohenkilökunta hälytti poliisit paikalle ja mies poistettiin lennolta. Hän on nyt pidätettynä ja vapautuu miljoonan dollarin lunnaita vastaan.