Mies halusi tehdä vaikutuksen treffeillä – lavasti raiskausyrityksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Olemme viime aikoina uutisoineet useista tapauksista, joissa miehet ovat keksineet uskomattomia valheita puolisoilleen mokailujensa peittelemiseksi. Nyt Yhdysvaltain Arkansasissa asuva mies on puolestaan mennyt varsin pitkälle tehdäkseen vaikutuksen treffikumppaniinsa.

26-vuotias Jeffery Tyler Siegel vei tyttöystäväehdokkaan treffeille romanttiselle näköalapaikalle Jonesborossa sijaitsevalla luonnonsuojelualueella. Kaksikon treffit kuitenkin keskeytyivät, kun kokonaan mustiin pukeutunut mies ilmaantui paikalle ja alkoi uhkailla heitä puukolla.

– Voit mennä, mutta tyttöystäväsi pysyy, mies uhkasi paikallisen KAIT-kanavan mukaan.

Nuori nainen juoksi karkuun ja hälytti apua. Jeffery väitti kamppailleensa samalla puukkomiestä vastaan ja onnistuneensa saamaan tämän alakynteen. Mies selvisi taistelusta lievin haavoin, ja hyökkääjä oli poissa poliisien saapuessa paikalle.

Viranomaiset alkoivat haistaa palaneen käryä, kun Jefferyn epäluuloinen treffikumppani kertoi tämän käyttäytyneen hermostuneesti ja lähetelleen useita tekstiviestejä juuri ennen hyökkäystä. Poliisit kertoivat Jefferylle, ettei häntä vastaan nostettaisi syytteitä, mikäli hän kertoisi totuuden. Mies paljasti lopulta lavastaneensa hyökkäyksen ystävänsä kanssa.

Jeffery Tyler Siegel kertoi toivoneensa, että hän olisi tehnyt vaikutuksen potentiaaliseen tyttöystävään tastelemalla hyökkääjää vastaan. Mies välttyy syytteiltä, mutta Jefferyn nimettömänä pysyttelevä treffikumppani on tehnyt selväksi aikovansa pysyä miehestä kaukana.

– Treffejä varten ostetaan kukkia, ei lavasteta raiskausyritystä, nainen kommentoi paikallisuutisille.