Mies oksensi 14 pussia heroiinia poliisin eteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New Jerseyn Rivendalessa asuva mies oli imaissut heroiinia useasti nenäänsä Walmartin parkkipaikalla, kun kauppakeskuksen työntekijä oli ilmoittanut huumeveikosta poliisille.

Kun paikalle saapuneet poliisit olivat tutkineet heroinistin autoa, oksensi huumeveikko heidän eteensä 14 heroiinipussia. Walmartin lainkuuliainen työntekijä oli nähnyt, kun heroiinia nenäänsä vetänyt 24-vuotias Cody Larson oli aiemmin niellyt jotain.

Ilmeisesti Larsonin vatsa ei kuitenkaan kestänyt pusseja, koska hän paljasti itsensä oksentamalla ne ulos.

Huumeiden nielijöitä on tarttunut poliisien haaviin ennenkin. Tässä kuussa nigerialainen nainen jäi Washington D.C.:n lentokentällä kiinni huumeiden salakuljettamisesta. Naisen suolistosta löydettiin liki 2,5 kiloa heroiinia.